Læserbrev: Socialdemokratisk borgmesterkandidat i Thisted

Læserbrev af
Bente Bang (foto), formand for Socialdemokratiet i Sydthy og
Aase Nedergaard, formand for Socialdemokratiet på Hannæs.

Jens Otto Nystrup, der er formand for de fem socialdemokratiske partiforeningers fællesvirksomhed i Thisted Kommune, har informeret pressen om, at der skulle være 100 % opbakning til at opstille borgmester Ulla Vestergaard som borgmesterkandidat igen ved valget i 2021.

Det fremgår ved nærlæsning, at tallet 100 % dækker over de 60 %, der var til stede. På det møde i bestyrelsen den 29. januar 2020, hvor sagen var på dagsordenen, oplyste Hannæs Partiforening og Sydthy Partiforening begge til punktet, at vi ikke ønskede at støtte bestemte kandidater til posten, før fristen for opstilling er udløbet den 23. marts 2020 kl. 12. Dette er begrundet i, at vi tager medlemsindflydelsen alvorlig og respekterer dette som en vigtig del af Socialdemokratiets grundlag.

Vi gør opmærksom på, at borgmesterkandidaten vælges af medlemmerne enten på generalforsamlingen den 23. april 2020 eller ved en efterfølgende urafstemning. Det er derfor temmelig forhastet at begynde en diskussion i pressen på nuværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ:

Opbakning til Ulla Vestergaard som borgmesterkandidat

 

 

Forfatter

Related posts

Top