Læserbrev: Sigt mod månen Lauge

Læserbrev af
Klaus Hvidtfeldt Larsen (V), medlem af Kommunalbestyrelsen på Mors.

Kære Lauge,

Av – der ramte du mig i mit iværksætterhjerte. Og det er faktisk derfor, jeg i min travle hverdag (som selvstændig), prioriterer at bruge tid på at kommentere dit læserbrev.

Uden at skulle komme ind på en masse omkring det samfundsøkonomiske kredsløb, som du sikkert er bekendt med, så er vores samfund i Danmark skruet sådan sammen, at der skal tjenes penge i det private, før de kan bruges i det offentlige.

Jeg vil derfor starte med at sige tak til de mange iværksættere, som smider al deres energi og tid i deres drøm, i håb om at kunne bidrage til en sund økonomi i det danske samfund. En del af disse iværksættere er så dygtige, at de formår at generere flere arbejdspladser i vores samfund.

Så når du bruger ord som snobberi, tænker jeg derimod modige, stærke, ansvarsbevidste iværksætterkæmpere. I mit hoved forestiller jeg mig lidt en superhelt – du ved med kappe og det hele.

Én af disse modige iværksættere gæstede Mors d. 23. september, da vi i Networking Mors Venstre, havde inviteret Tommy Ahlers på BILA til et udsolgt arrangement, som var åbent for alle.

Ærgerligt du ikke havde mulighed for at deltage. Jeg tror på, du ville være blevet overrasket, imponeret og inspireret. Her kan man tale om en iværksætter, som først oplevede en konkurs, tog en masse læring med herfra for så senere at tjene virkelig gode penge. Nu deler Tommy Ahlers ud af sine erfaringer gennem sit virke som tidligere minister og medlem af folketinget.

Og så er det i øvrigt rigtig fint, at du, igen, har input til Erhvervsrådets arbejde i form af en debataften med en naturvidenskabelig forsker. Det lyder sørme spændende.

Min opfordring til dig Lauge: Sigt efter månen som Tommy Ahlers ville have sagt – og sæt handling bag dine ord, ellers forbliver de jo bare – ord. Jeg kommer gerne til dit arrangement, når du får det stablet på benene.

Jeg kan anbefale dig fremover at anvende kontaktoplysninger fra Erhvervsrådets hjemmeside, når du ønsker at komme i kontakt med dem. Det plejer at lette kommunikationsflowet en del. (Velbekomme.)

LÆS OGSÅ:

Læserbrev: Opfordring til Morsø Erhvervsråd

Foto: Morsø Kommune

Forfatter

Related posts

Top