LÆSERBREV: Så skete det åbenbart igen

Af Steen Pilgaard
Brobækvej 53
7950 Erslev

Sikkerheden i øster jølby friskole er åbenbart en by i Rusland.

Vores søn blev sidste år udsat for strøm på skolen. Vi blev ringet op efter en time og fik at vide at han havde fået stød men han var ok. Jeg ringede til en læge der ikke mente det var nok at han blev tilset af en lærer der kunne vuderere det. Det var så med fuld udrykning til ålborg. Der var så ikke tilfreds stillende diagram i ambulancen men det rettede sig så.

Jeg mødte op dagen efter på skolen og ville snakke med lederen angående håndteringen af sagen. Hun nægtede at det skulle være farligt og der skete jo heller ikke noget. Hun kendte mange elektrikkere der tit fik stød og det betød ikke noget. Jeg var så ikke helt enig hvilket jeg også sagde. Spurgte til om de havde lært første hjælp til børn for hvis det værste sku ske og det sagde hun ja til. Da jeg skulle gå fik jeg at vide at nu skulle vi overveje om dette var skolen for os da vi virkede utilfreds. Følte mig lidt nedgjort og at vi skulle bare rette ind og holde mund.

Pressen fik nys om sagen her og her ville vi ikke udtale om noget for sønnens skyld. Vi har så efterfølgende hørt der endnu et barn der har fået strøm. Det er simpelhen frygteligt at det kan ske. Hvor sikkerheden henne. Hvormeget skal der til inden der bliver grebet ind og det ikke kan ske. Har lederen igen truet sig til tavshed.

Vi valgte at gå tilsidst da lederen flere gange truede med at ophæve samarbejdet.

På os virker det som om lederen har smidt den grundvig koldske tankegang på porten og kører den diktatoriske tankegang med “jeg alene vide” Vi fik den kolde skulder fra flere i lærergruppen efter de havde set dele af en mail som var sammensat ud fra flere af lederen selv.

Der skal være styr på sikkerhed når man især arbejder med børn. Håber der er nogle der får kik på sikkerheden så vi ikke skal se en dødsannonce i avisen før det sker.

Forfatter

Related posts

Top