Læserbrev: Per Skovmose i nedsmeltning

Læserbrev af
Ib Stanley, KV21-kandidat for Nye Borgerlige Thisted kommune

Det er trist at være vidne til hr. Skovmoses nedsmeltning på Thisted kommunes byrødder på Facebook. Specielt, når hr. Skovmose gerne vil fremstå som én, der har styr på tingene. Han beskylder blandt andet mig for mine ”uhyrlige udgydelser” uden at komme dem nærmere. Hvorfor jeg får den svada kan jeg kun gisne om.

Men hr. Per Skovmose stopper ikke der. Min kollega i Nye Borgerlige, Brian Nielsen, som skrev det opslag, hr. Per Skovmose kommenterede på, får også på puklen. Han får de samme ord med på vejen, men samtidig mener hr. Per Skovmose ikke, at Brian Nielsen er værdig til at indtage nogen former for offentligt hverv. Jeg ved ikke, hvilken stilling hr. Per Skovmose indtager ved siden af hvervet som kommunalpolitiker, der gør ham i stand til at afgøre, hvem der er kvalificeret til hvilke stillinger i offentlige hverv? Om en lignende arrogance er eksisterende ved de andre konservative KV21 kandidater håber jeg ved gud ikke.

Til slut afgiver hr. Per Skovmose et valgløfte. Et noget utraditionelt et af slagsen, men alligevel, da han skriver, at skulle Brian Nielsen mod forventning blive valgt, vil hr. Per Skovmose sørge for at indberette Brian Nielsen for denne uhyrlige påstand, til valgbarhedsnævnet!

Og hvad er det så for en uhyrlig påstand Brian Nielsen har udtalt? Han har udtalt, at det er op ad bakke for Hanstholm Havn, når man ansætter en leder uden moral! Det siger sig selv, at det er den tidligere salgschef, som blev politianmeldt, Brian Nielsen refererede til. Og det ved hr. Per Skovmose udmærket godt. Ellers udspecificerede Brian Nielsen for ham det yderligere i tråden. I Nye Borgerlige har vi 110% tillid til Hanstholm Havn.

Hr. Per Skovmoses nedsmeltning kan ske for selv de bedste! Han og de konservative må op på hesten igen. Vi ser frem til samarbejdet med de gode konservative om en helt ny retning for Thisted kommune.

Forfatter
Tags

Related posts

Top