Læserbrev: Moralsk historie

Læserbrev af
Kristian Bro, Thisted

Svinkløv Badehotel (hvor vi sov ! på bryllupsnatten) brændte pga en tørretumbler. Det samme skete for et hus i Vang for et par dage siden. Morale: Tør dit tøj ude i værkstedet, inde i stuen eller udenfor! Brug IKKE tørretumbler. Den bruger også strøm.

Andre tiltag for at undgå at huset brænder: Ingen juledekorationer, ingen stearinlys overhovet (der er batteridrevne alternativer) og til ældre medborgere: Hvis du er handicappet og ikke kan komme ud af sengen OG ABSOLUT VIL RYGE: Der findes selvslukkende stearinlys, opfind selvslukkende cigaretter – eller: smid alle tæpper ud, køb brandsikkert lagen, dynebetræk, hovedpudebetræk + et rygeforklæde. Sæt 3 røgalarmer med forskellige lyde op lige over sengen, hvis du er døv så kobl lamper til røgalarmerne.

Alt er billigere end at dø, lidt ærgerligt nu når du har overlevet Corona. Og at social- og sundheds-udvalg og administration har bestemt, at det er FORBUDT at dø. Man kan ud over alm røgalarmer få (købe) CO2-alarmer.

Hos Brandvæsnet kan man få klistermærker der fortæller at man ikke må å fra et tændt komfur. Jeg har som SOSU set en dement mand sætte el-kogekedlen på komfuret og skrue godt op (her tages sikringerne ud) Friturestegt mad er usundt.

Afsluttende bemærkning: Statistisk set dør 101 thyboere af rygning om året – Statistisk set dør ingen af Covid 19.

Forfatter

Related posts

Top