LÆSERBREV : Lad os stoppe insinuationerne

Af Martin K. Madsen
folketingskandidat i Thistedkredsen for Liberal Alliance
Det er i tiltagende grad en trist oplevelse at følge den offentlige debat her i lokalområdet. Det fyger frem og tilbage med ubehagelige insinuationer, der – hvis de er rigtige – dækker over halvulovlige forhold. Først så er det Venstres borgmesterkandidat Niels Jørgen Pedersen, der beskyldes for det ene og det andet i forhold til Månegris-projektet i Jannerup. Dernæst er det Fødevareminister Esben Lunde Larsen, der beskyldes for at være i lommen på diverse storfiskere – og sidst kunne man onsdag høre Limfjord Update insinuere, at Ib Poulsen skulle være styret af personlige interesser i forbindelse med Dansk Folkepartis fiskeripolitik, fordi han ejer et såkaldt MAF-fartøj.

Helt ærligt. Skulle vi ikke forsøge at højne den offentlige debat i vores lokalområde?

Naturligvis er det ikke små særinteresser, der driver vores folkevalgte. Hvis man gerne ville være rig, så er der nemmere måder at blive det på, end ved at gå ind i politik!
Lad os nu bruge mere tid på at diskutere perspektiverne for vores lokalområde. Den krisestemning, der blev forstærket af finanskrisen, er nu omsider ved at være væk heroppe. Klitmøller har fået kultstatus. Hvordan kan vi udnytte det til fulde i form af eksempelvis nyt boligbyggeri, der sikrer, at udbuddet kan følge med efterspørgslen? Vi kunne eksempelvis liberalisere planloven og skabe fundament for, at potentialet udnyttes.
Hvordan sikrer vi, at vores virksomheder bliver i Thy og på Mors, og i landet i det hele taget? Jo vi sikrer, at der er ordentlige rammevilkår for vores erhvervsliv, og at der er et skattetryk i Danmark, der gør det muligt for virksomhederne at fastholde beskæftigelse.
Hvordan sikrer vi, at Hanstholm Havn bliver en gevinst for os i fremtiden? Hvordan sikrer vi, at vores landsbyer ikke sygner hen?
Det er de interessante spørgsmål! Lad os tale mere om dem!
Forfatter

Related posts

Top