LÆSERBREV : Klitmøller-boliger skyld i Skole’s afgang

Af Kristian Bro
Grøn Liste for Sandhed og Retfærdighed, til Thisted Kommunalbestyrelse KV17, Jasminvej 16, 7700 Thisted, kristian.bro3@gmail.com

Jeg har talt med Søren Skole, og han lagde ikke skjul på, at han var træt af, at Thisted Kommune på den lukkede del af hele tre byrådsmøder afviste projektet for boliger i Klitmøller.
Andre kommuner Søren Skole kender til er langt mere konstruktive i sager om nye boliger.  Kommuner kan selv komme med et projekt, som en boligforening så kører videre med.

Lene Kjeldgaard har udtalt: “Vi har IKKE sovet i timen” (som Schlüter sagde: “Vi har IKKE fejet noget ind under gulvtæppet”) Men HAR kommunen (= folkevalgte og embedsmænd og -damer) sovet i timen?

Jeg har for læææænge siden (to x tidsfristen for at give aktindsigt (10 dage)) anmodet om at måtte se de tre (kun yo?) kortfattede meddelelser, der sendes fra kommunen efter at et punkt har været på byrådsmøde (den lukkede del). Altså tre (to?) afslag med forklaring på, hvorfor afslaget gives.
Limfjordupdate.dk har i en artikel videregivet en anonym forklaring fra flere byrådspolitikere gående ud på, at huslejen i forelagte projekt var for høj. Dette udsagn afviste Søren Skole, i den samtale jeg havde med ham, som usandt, da projektet ikke var så fremskredet, at der kunne udledes noget om husleje (jeg sagde til Søren Skole, at hvis jeg var bygherre, ville jeg have undersøgt om der skal piloteres på den lavtliggende grund.
Vi har selv haft campingvogn på pladsen i flere år, og ved kraftig regn forsvinder vandet ikke bare lige. Nu læser jeg, at forklaringen på det 3. afslag (kun 2. afslag?) er hele Thisted Boligs dårlige økonomi. Altså forklaringerne svinger lidt i vinden. Er der ikke en revisor til stede?
Hvis Søren Skole taler sandt, er Klitmøllerprojektet blevet behandlet på den lukkede del af byrådsmødet i jan 2017, marts 2017 og juni 2017. Nu SKAL sagen så afgøres på byrådsmødet i august 2017. Sagsbehandlingstid er så 7 måneder!
“Vi har IKKE sovet i timen” siger Lene Kjeldgaard (Schlüter sagde: “Vi har IKKE fejet noget ind under gulvtæppet”.  Syv måneder her og syv måneder der. Det er ligesom da der var færge til Hanstholm: Ingen kunne tage sig sammen til at få en bus til at køre passagererne til Thisted og tilbage til Hanstholm.
Der er vist brug for en udskiftning af byrådspolitikere. Vi står klar. Vi 40-50 kandidater. Flest unge men også midaldrende.
Gennemsnitsalderen i der franske parlament var før valget 65 år, efter valget 46 år! (lidt usikre tal) Thisted har brug for en Macron-effekt.
Jeg stiller op på egen borgerliste Grøn Liste for Sandhed og Retfærdighed.
Peter Skriver Nielsen skrevet hele to læserbreve om boliger i Klitmøller hvor han måske siger, at socialdemokraterne stemte for på 3. behandling (2.?) og et læserbrev om Caroksminde gående ud på at 7.500 kr er en OK husleje.
Men her jeg heller ikke sikker på, hvad Peter Skriver Nielsen mener.
Læserbreve er helt og holdent skribentens egne synspunkter, og LimfjordUpdate.dk har intet ansvar for indholdet af læserbreve.
Foto : PWA World Cup
Forfatter

Related posts

Top