Læserbrev: Kære Rasmus Christensen…

Læserbrev af 
Meiner Nørgaard
Kommunalbestyrelsesmedlem, Morsø Kommune, Dansk Folkeparti

Rasmus Christensen, Karby.
I dit læserbrev vedr. Morsø Kommunes budget for 2019 forsøger du at få det til at fremstå som om Kommunalbestyrelsen bevidst forsøger at genere nogen mest muligt.

Når de 21 folkevalgte politikere i Kommunalbestyrelsen skal lægge et budget for næste år gør vi det ud fra af vi gerne vil fortsætte med at sikre en god service og udviklingsmuligheder for morsingboerne. Vi gør det efter bedste evne(evner kan selvfølgelig altid diskuteres).

Jeg håber da at morsingboerne er glade for at vi kan tilføre flere penge til ældreområdet, gøre dagligdagen en lille smule bedre for de børn der har det allersværest osv., at vi sikrer erhvervslivet gode rammer, og ikke mindst de mange anlægs og udviklingsprojekter der er fordelt rundt omkring på øen. Selvfølgelig kunne der være mange andre ting der kunne være gavnligt, men vi er nødt at foretage en prioritering ud fra den økonomi der er til rådighed.

I dit eget område, Karby, har Kommunalbestyrelsen netop godkendt det reviderede program for omdannelse af den gamle skole til Karby Kuber. Et udviklingsprojekt der samlet set løber op i 6,5 mio. kr.

Næste år giver vi 500.000 kr. i tilskud til Næssundfærgen, i år er det 600.000 kr., men når vi om kort tid(forhåbentligt) får overbevist Regionen om det er en rigtig god ide at busrute 708 tager med færgen til Hurup, fremfor at køre “udenom” vil der yderligere tilgå færgen 150.000 kr.

Du skriver bla. at kulturmødet er godt for Nykøbing, men ikke for resten af Mors? Prøv lige at udvide skyklapperne en smule. Når vi skal skabe positive resultater der er til gavn for os allesammen dur det ikke at vi bekriger hinanden, vi skal hjælpe hinanden, og se nu sådan på det at det der er godt for Nykøbing er godt for os allesammen og ligeledes det der er godt for Karby er godt for os allesammen.

Når vi ser på det budget Kommunalbestyrelsen er enige om, vil vi fremover have et styrket Mors, der er endnu bedre rustet til at klare fremtidens udfordringer, men henblik på at fortsætte med at sikre morsingboerne en god service og fortsætte den positive udvikling af hele vores lokalsamfund.

Foto: Morsø Kommune

Forfatter

Related posts

Top