Læserbrev: “Imponerende håndværk”

Læserbrev af
Lauge Larsen (A), medlem af regionsrådet i Region Nordjylland

Forleden da jeg gik og slog græs, hørte jeg lidt Radio Limfjord i mine hørebøffer. Pludselig var jeg ved at køre ind i blommetræet, da jeg hørte Torsten Schack Pedersen i en reklame udtale, at Venstre havde flyttet arbejdspladser ud fra København, og at Venstre var et parti, der havde tilgodeset vores område i de sidste 4 år.

Godt nok har Venstre flyttet arbejdspladser ud. Men de fleste er kun nået til Århus, Ålborg, Odense og Viborg. Nogle få er oprettet ved Skat i Thisted, efter at man først tidligere har fjernet stort set det samme antal i området.

I de seneste 4 år har det såkaldte omprioriteringsbidrag drænet vores få ungdomsuddannelser og videregående uddannelser for ressourcer. Mange lærere er blevet fyret, og de øvrige lærere er presset op i tempo.

Venstre har altid været et parti, der varetager de velbjergedes interesser, og de sparede udgifter i udkanten er da også i stor udstrækning givet som skattelettelser i de store byer.
Alligevel er det lykkedes partiet, især i landområder, at kapre mange stemmer fra arbejdere. Det må siges at være imponerende håndværk!!

Foto: Region Nordjylland

Forfatter

Related posts

Top