LÆSERBREV : Hold på det sikre ved valget på Mors

Af Vita Jensen 
Kandidat til kommunalbestyrelsen for Dansk Folkeparti på Mors

Danmark er et dejligt land. Danskerne er verdens lykkeligste folk.Så store ord bruger vi jyder jo sjældent, så Morsingboerne er tilfredse. Der er lavet adskillige undersøgelser der viser at vi har gode pasnings muligheder til de små.,gode skoler, gymnasiet og efterskoler. Erhvervsfolk og landmænd er tilfredse, og sidst men absolut ikke mindst så har vi en god ældre pleje.

De seneste 4 år har rettet op på nogen af skævhederne på øen, men der vil stadig være steder hvor tingene kan gøres anderledes og bedre Den enkelte borger der har løbet panden mod en mur og har fået en dårlig behandling af sin sag kan nok være enig med mig i at der er for mange regler som ikke tager menneskelig hensyn. De fleste af disse regler stammer fra EU eller Christiansborg.

Men lokale skrankepaver findes også og dem skal vi også bekæmpe med næb og klør. Vi kommer heller ikke udenom at se på økonomien. Den er der heldigvis rettet op på og skræk scenarier om sammenlægning med Thisted kommune er lagt på hylden. Adskillige gange er vi blevet truet med at Mors var for lille til at klare sig selv og en sammenlægning derfor var løsningen.( det var især da vor daværende borgmester gang på gang stod frem på TV og beklagede sig og  med tudefjæs bad om flere penge.)

Min erfaring med sammenlægninger af kommuner er at der ikke var tale om sammenlægninger. Små kommuner hoppede på ideen og straks var de UNDERLAGT den større kommune.Da Thisted har over dobbelt så mange indbyggere som Mors skal der ikke megen fantasi til at forestille sig hvor vi ville havne i den “sammenlægning” Også derfor er det uhyre vigtigt at vi bevarer de fremskridt der er sket og passer på det vi har.

Et gammelt mundheld siger at ” Efter en samler kommer en spreder”.

Dansk Folkeparti går ind for en solid fornuftig økonomisk politik, og derfor opfordrer jeg til at vi holder på det sikre ved dette valg og ikke vælger  sprederne  til så vi igen risikerer dårlig økonomi og truslen om underlægning af Thisted. Er du enig, så stem på Dansk Folkeparti den 21. november.

Forfatter

Related posts

Top