LÆSERBREV : Har I tænkt over skolelukningerne

Af Martin Haar Josefsen, Flade

Angående Øster Jølby Skoles overbygning og Nordmorsskolens fremtid.

Til jer 21 kommunalbestyrelsesmedlemmer: Har I gennemtænkt det, I er i gang med og lave angående de to skoler? Hvis man ser på Nordmorsskolen, hvorfor vælger I ikke at lade skolen fortsætte uændret?

I slagter hele den nordlige del af Mors på denne måde. Vil i ikke stadig gerne have deres skatteindtægter? Er det en tak for sidst-løsning til Hvidbjerg Skole ?

Man kan læse ud af tallene, at I sparer 200.000 kr. på denne løsning, men I får en merudgift på 133.000 til busforbindelsen. I mit hoved giver det en gevinst på 67.000 kroner. Dem kan I ikke nænne og bruge på de mennesker, der bor der henne ??? Og hvis ikke så luk da skolen helt – det andet hører da ingen steder hjemme..

Øster Jølby skole’s overbygning: Er det godt, der ikke er et alternativ til Dueholmskolen, hvis en elev bliver mobbet eller ikke kan falde til? Så hjælper det jo ikke bare at skifte klasse – men I ved vel, hvad I har gang i?

I vil simpelthen ud fra det her, slagte Nordvestmors. I tænker jer bare ikke godt nok om.

Sæt jer da sammen inden kl. 17.00 og få det ordnet.

Lad da Præstbro Børnehave blive i deres superbygninger, de har nu, det er øens bedste børnehave. Så find et andet alternativ til Villa Villa Kulla?? Ved I godt, at det koster jer 30.000 kroner pr. elev, der går på friskole? Dem vil der blive mange af på bagrund af det her. Men det betyder jo intet i kommunekassen?? Eller er det er fordi, I mener, friskolerne er bedre end jeres folkeskoler, I gør, det I gør??

Mit råd til jer: Tænk jer om en ekstra gang. Ved godt det ikke er nemt. Men det er børnefamilier, vi skal have til at bosætte sig på Mors, så hjælper det jo ikke, der ikke er muligheder til de nye familier, der kommer til øen.

Forfatter

Related posts

Top