LÆSERBREV : DF vil have nærpolitistation i Nykøbing

Af Meiner Nørgaard,
Kommunalbestyrelsesmedlem,
Dansk Folkeparti.

Nu kan vi læse i dagspressen at vi morsingboere må vente i meget lang tid hvis vi har brug for politiets hjælp, vi har den ringeste responstid i hele Midt- og Vestjyllands politikreds. Når jeg får en sådan oplysning, tænker jeg: Jamen, det kan da ikke passe, sådan skal det ikke være. For ganske nylig tog DF Mors kontakt til vore partifæller på Christiansborg om netop politiets manglende resourcer og manglende tilstedeværelse i de mindre lokalsamfund.

Dansk Folkeparti på Christiansborg ser også dette som et meget stort problem. Der kom lidt flere penge til politiet med i årets finanslov og i forhandlingerne om næste års finanslov, der foregår i øjeblikket, har DF igen et ønske med om flere resourcer til politiet, samtidig med at vi ønsker en mere decentral struktur og flere døgnbemandede politistationer.

Jeg vil gerne opfordre til at vi alle kæmper en fælles kamp og at alle partier på Mors tager kontakt til deres kollegaer i København. I vores valgprogram til kommunalvalget gør vi opmærksom på dette problem. Vi oplever flere voldsepisoder og en stigning i berigelses- og brugstyverier, der har bla. været flere større tyverier fra lokale virksomheder.

For at opklare og forebygge sådanne hændelser er det yderst vigtigt at politiet er “tæt på”. Derfor ønsker vi vores nærpolistation i Nykøbing og vores landbetjente tilbage, alle på Mors skal kunne føle sig trygge.

Hvis du er enig i dette skal du sætte dit kryds ved liste O, Dansk Folkeparti, ved kommunalvalget d. 21. november.

Forfatter

Related posts

Top