LÆSERBREV : DF-angreb på Ellen Philipsen Dahl

Af Annfinn Halsagard
Kandidat til kommunalbestyrelsen for Dansk Folkeparti.
 Kære Ellen Philipsen Dahl, Socialdemokraternes borgmesterkandidat ?.
Du havde et positiv læserbrev den 19 oktober dette år.
Du skriver bla. ” Derfor arbejder demokratisk Balance ( D. B. ) med 4 masterplaner. De fire masterplaner,  skal i et helhedsorienteret perspektiv sikre, kvalitet og drivkraft OVERALT på øen ”. Pæne ord, FØR et valg , men hvad har du stemt for, i de vel 12 år, du har sat i ” Sognerådet for Nykøbing ? ”, nedlæggelse af Hvidbjerg skole , Nordmors skolen , lokalborgerne lavede 2 friskoler på fundamentet, så 0 kommunal besparelser ?, ” Sænkning af Næssundfærgen ” , men nu her før valget, forsøg på at kaste redningsbælte ud til samme ?. Du skriver om jeres masterplan for Nykøbing og at i også ønsker en masterplan for Nord – Midt og Sydmors, ” At vi en gang for alle , begraver sognerådspolitikken  og sammen skaber et fælles afsæt for  vækst, på HELE øen ”. Igen blomstrende ord, som nogle naive, måske falder for ?. Da jeg jo har boet på Nordmors de sidste, mere end 10 år, vil jeg gerne du her i bladet , før den 21/11 2017, offentligør  D.B. masterplan for Nordmors ?.
For 12 år siden, var kom. Best. enig om at bygge et nyt plejehjem i Sejerslev til 24 beboer, dagen efter valget, var det kun Fremskridtspartiet der holdt fast i dette tilsagn  ?. Da vi havde ” Sejerslev Allerdomshjem ” med 22 beboer , var det altid fyldt op, ligeså de 6 ældreboliger ved dens side , for der var altid lys og liv i plejehjemmet . Da de 22 beboer blev ” tvangsflyttet ” til Nykøbing, var liv og lyset væk , de 6 boliger gradvis tømt, trygheden ved nærhed af et plejehjem forsvundet, de sidste ca. 4 år total tom , de sidste ca. 8 år kun ca. 2 beboer og pist var 30 arbejdspladser fra Nordmors  flyttet til Nykøbing, så nedgang i dagligvare, før 2 købmænd nu en , nedgang skolebørn, den onde cirkel startet, mange andre Morsø landsbyer har mærket samme rutsertur ?. Kommunalbestyrelsen tvinger servicefunktionerne fra landsbyerne til Nykøbing ?.
Sidste uge inviterede Venstre til vælgermøde, i vores særdeles velfungerende Naturfriskole,  fint nok , vi fik både kaffe og kage. Borgmesteren fortalte bla. at man planede at nedlægge demensafdelingen ved Vejerslev Plejehjem og bygge et stort nyt for hele øen i , ja hvor tror i, NYKØBING selvfølgelig ?, Så kære Ellen ku du og D.B. tænke jer ( andre partier og kandidater, må her også gerne komme med deres synspunkt ? ) at indflette i jeres masterplan for Nordmors , et dement plejehjem  for Hele øen Mors, eller hvilke kommunale arbejdspladser har du tænkt på , sku tilføres som du skriver ?. De busser som køre gratis fra nord mod Nykøbing , køre også den anden vej og tager gerne besøgende med, til et nyt plejehjem , vi har også velbeliggende byggegrunde. Det er jo nok ikke nødvendig at nævne, at den eneste kommunale instituation / arbejdspladser der ligger nord for Skarum å , er en børnehave i Sejerslev ?. Ellen jeg glæder mig til at se, jeres masterplan, med nye arbejdspladser på Nordmors.
Forfatter

Related posts

Top