Læserbrev: – Det giver jo ingen mening

Læserbrev af
Lars Bo Majgaard, kandidat til kommunalvalget for Radikale Venstre, Mors.

Da jeg læste Mejner Nørgaards (DF) indlæg ”Man opfinder et problem, der ikke findes” d. 9. februar omkring problemet ved at et parti har absolut flertal i kommunalbestyrelsen på Mors blev jeg ærligt talt lidt overrasket!

Ikke over at Mejner mener, at der findes en fantastisk befolkning på Mors. Det er jeg helt og aldeles enig i. Heller ikke over at Mejner synes man skal respektere, at det er flertallet af vælgere på Mors, som ved sidste kommunalvalg besluttede, at Venstre skulle have absolut flertal.

Det har han helt og aldeles ret i, og som god demokrat er jeg selvfølgelig enig i at det er vælgernes dom, som er afgørende.

Mejner har også ret i, at det er vigtigt med en god folkelig debat, og jeg er glad for at han tager den hvor han færdes rundt på øen.

Det vil jeg også fortsætte med at gøre og det tror jeg alle kandidater til kommunalbestyrelsen gør.

At Mejner ønsker at bevare det borgerlige flertal på Mors efter næste valg giver også fin mening set fra hans synsvinkel. I RV kunne vi godt tænke os et lidt bredere samarbejde hen over midten også i kommunalbestyrelsen og det vil vi forsøge at være garant for efter kommunalvalget til november.

MEN så kommer det overraskende….

I læserbrevet gives der udtryk for at det faktum, at et parti har absolut flertal er ”et ikke eksisterende problem”.

DET KAN JEG IKKE FORSTÅ!

Det kan da umuligt være den bedste forhandlingsposition, heller ikke for DF, at Venstre efter at have opnået intern enighed kan gå til forhandlingsbordet vel vidende, at man reelt ikke har brug for andre partiers stemmer.

Det må da også være i DF´s interesse, og give dem større mulighed for reel indflydelse i den nye kommunalbestyrelse, hvis Venstre IKKE har absolut flertal efter kommunalvalget i november.

Hvis ikke DF deler ønsket om et valgresultat hvor Venstre IKKE har absolut flertal, så har vi i sandhed et Morsø Venstre (Dansk) Folkeparti på Mors og hvorfor så stemme på DF?

Forfatter

Related posts

Top