LÆSERBREV : DB skal stige ud af helikopteren

Af Vita Jensen
Kandidat for Dansk Folkeparti til kommunalbestyrelsen på Mors.

Ellen Phillipsen Dahl skriver den 19. oktober et læserbrev med overskriften : Mors – en ø i balance. Så langt er vi fuldstændig enige. MEN så hopper kæden allerede af.

Især da hun skriver : at det er bedre at være uafhængig af en ” storebror eller storesøster” der først skal spørges.

Vi der stiller op for landets tredie største parti, Dansk Folkeparti behøver ikke spørge om hvad vi må mene.Vi ved hvad vi mener og arbejder alle ud fra det værdisæt og de holdninger som Dansk Folkeparti har arbejdet for siden 1995. Og det betyder alt i politik at vi har et stort og respekteret parti bag os.

Uden parti ved borgerne jo ikke hvor de har deres politikere når de som DB bare kan skifte mening alt efter hvad der gavner dem selv.mest.I DF er vi stærkt repræsenteret i kommuner. regioner og på Christiansborg.Ved at samarbejde med alle kan vi gøre vor politik gældende over hele landet.

Jeg vil lige nævne en enkelt eksempel. Lokalt går vi meget op i tryghed for alle borgere, og på længere sigt ønsker vi lokal politiet tilbage til Mors. Dansk Folkeparti har længe arbejdet for at udvide poliltistyrken og det er nu lykkedes os at få gennemført at der uddannes flere nye betjente og at få den nye politiskole til Jylland. Dette er kun een af mange sager hvor DF ved langt sejt træk har fået sin politik igennem

Hvordan mon fru Phillipsen Dahl havde klaret det uden parti. Nej – jeg synes fruen skal stige ud af helikopteren og komme ned på jorden til vi “stakkels stavnsbundne” partisoldater. Så vil hun måske begynde at forstå at politik er det lange seje træk og det ikke er nok at hoppe fra tue til tue alt efter hvad der gavner en selv.

Politik er hårdt arbejde i fællesskab med et stort respekteret parti hvor alle trækker på samme hammel. Gør vi også det lokalt og samarbejder med andre partier vil vi fortsat have : Mors – en ø i balance.

Forfatter

Related posts

Top