LÆSERBREV : Bedre Bolig – En kæmpe gevinst for Mors

Af Rasmus Christensen
Kandidat til kommunalbestyrelsen for Det Konservative Folkeparti på Mors

Vi er så heldige at vi bor på en ø hvor vi har en gruppe mennesker der arbejder aktivt for at fjerne de huse der ikke er beboelige. En virksomhed der i samarbejde med kommunen gør er stor indsats for landsbyerne.

De sidste 7 år har foreningen revet langt over 200 huse ned, jeg er med på at der har været nogle få huse der måske stadig var egnet til at bo i, men succesraten er i mine øjne over 95%.

De huse der bliver opkøbt er som oftest et dødsbo eller sat på tvangsauktion. Hver gang der kommer en anden køber som har en ordentlig plan for fx istandsættelse, trækker bedre bolig sig og lader den anden køber købe huset.

Vi har i flere byer fået nogle fine grønne områder efter bedre bolig har væltet huset. Der er også andre der til ingen penge har fået en tom grund lagt til sin have.

Jeg er af den overbevisning at tomme, øde og faldefærdige huse ikke trækker tilflyttere til vores dejlige landsbyer, men derimod kan det være med til at holde folk væk. Det er de færreste der har lyst til at bo i en spøgelsesby fyldt med gamle rønner.

Der er rigeligt med ledige huse til salg i vores landsbyer, alene i 7960, 7970 og 7990 områderne er der over 50 helårsboliger til salg i alle prisgrupper, så det er ikke huse der mangles.

Jeg synes at bedre bolig gør et fantastisk stykke arbejde og jeg håber de fortsætter i mange år endnu.

 

Forfatter

Related posts

Top