Lær at lave god mad på Dansk Skaldyrscenter

Dansk Skaldyrcenter og Morsø Turistbureau gentager succesen fra april og indbyder igen til arrangementet Fra fjord til bord med biolog og kok.

– Vi starter med en spændende rundvisning på Dansk Skaldyrcenter, hvor vi ser, hvordan man eksempelvis ”dyrker” østers, muslinger, hummer og tang. Forskeren fortæller også, hvorfor det er så sundt at spise skaldyr. På rundvisningen vil der primært være fokus på de ressourcer, der er ude i fjorden, og hvilke muligheder der er for udnyttelse af disse, fortæller Turistchef Bente Kristensen.

Efter rundvisningen, går turen til Dansk Skaldyrscenters køkken. Her har kok Ann Kruse allerede tilberedt nogle lækre små retter med muslinger og andre skaldyr og selvfølgelig med lækkert tilbehør.

– Her er også spændende ingredienser på tapetet. Har du måske smagt tang fra Limfjorden, eller skal du smage for første gang, spørger Bente Kristensen.

Du er ikke lost – professionel hjælp på stedet
Og føler du, at dine kokkefærdigheder, på forhånd betyder, at du skal holde dig hjemme – så tro om igen !

En professionel kok giver gerne gode råd og nye ideer til, hvordan skaldyr skal tilberedes. Dine smagsløg vil blive mange oplevelser rigere, og du vil helt sikkert blive inspireret til at anvende både skaldyr og tang i dine madretter derhjemme.

Arrangementet starter kl. 18.00 med ca. 1 times rundvisning, hvorefter vi tilbringer 1 time i køkkenet sammen med centrets kok Ann Kruse, og hvor vi smager de spændende tilberedte smagsprøver. Arrangementet slutter ca. kl. 20.00

– Det er værd at bemærke, at de tilberedte retter uden problemer kan erstatte aftensmaden denne aften, tilføjer turistchef Bente Kristensen.

Pris pr.person kr. 295,- Billetterne kan købes online på www.visitmors.dk eller ved henvendelse til Morsø Turistbureau, Havnen 4, 7900 Nykøbing M. tlf. 97720488 eller mail til mt@visitmors.dk senest torsdag den 1.6.2017.

Forfatter

Related posts

Top