Kysse-fest hos UJS Biler: Hvem skal vinde en Kia Niro?

På lørdag står den i kyssenes tegn, når UJS Biler i Thisted inviterer til kæmpe ”kysse-fest” i det spritnye bilhus på Tigervej i Thisted.

Kysse-festen, der finder sted hele dagen fra 8-18, bliver klimaks på kampagnen ”Kys en Kia”, hvor UJS Biler i samarbejde med Radio Limfjord kører en konkurrence, hvor 10 finalister skal kæmpe mod hinanden og kysse sig til den store bil-hovedgevinst:

– Den af de 10 finalister, der kysser bilen længst, vinder en bil i et helt år, eksklusive brændstof. Og det er ikke en hvilken som helst bil. Det er vores nye hybrid, Kia Niro Plug-in, der er spækket med ekstraudstyr og blandt andet har læderinteriør og soltag, forklarer sælger Morten Søgaard.

Kia Niro interiør og udstyr

Vind bil et helt år!Konkurrencen har været i gang siden i mandags – og der er stadig benzin på Kia Niro'en fra UJS Biler i Thisted!Her får du en lille præsentation af interiør og udstyr i bilen, som du kan vinde et helt år!

Opslået af Radio Limfjord på 1. februar 2018

Sådan findes finalisterne

Finalisterne bliver fundet blandt de lyttere, der har sendt en SMS til radio Limfjord og gættet på, hvor mange kilometer, studievært Bo Linde kan køre i vinderbilen, inden benzinlampen begynder at lyse.

Bo Linde bor i Silkeborg og kører frem og tilbage mellem arbejdet og hjemmet hver dag, og har haft vinderbilen til rådighed i ca. 14 dage.

– De 10 lyttere, der er kommet nærmest det rigtige antal kørte kilometer kommer med i finalen. Her handler det om at have det bedste kyssetøj på dagen. En Kia Niro Plug-in hybrid er nem at forelske sig i, så det bliver sjovt at se, hvilken kysse-taktik, finalisterne vil lægge for dagen. Vi håber naturligvis på stort fremmøde, som vil hjælpe og heppe på kysse-duellanternem siger sælger Claus Nørgaard.

Radio Limfjord dækker naturligvis også konkurrencen og sender live hele dagen bilhuset.

Bedst sælgende hybridbil i 2017

Kia Niro Plug-in hybrid var i øvrigt den bedst sælgende hybridbil i Danmark sidste år. Priserne starter fra 265.000 kroner, mens vinderen af kysse-konkurrencen kan sætte sig ind i den topudstyrede version til 374.000 kroner:

– Kia Niro Plug-in hybrid har været en stor salgssucces, og det samme gælder for vores anden Plug-in hybridbil, Optima. De to hybridbiler kan alle komme tæt på lørdag den 17. februar, siger Morten Søgaard.

Morten Søgaard, Brian Førby og Claus Nørgaard forsøger at finde den rette trutmund, inden den store kysse-fest hos UJS Biler i Thisted lørdag den 17. februar.

Vil i Guiness Rekordbog
Ud over den store konkurrence vil UJS Biler også benytte dagen til at vise det nye bilhus frem og alle de modeller, som kan ses i udstillingen. UJS Biler forhandler både Kia, Mitsubishi og Fiats program af personbiler og varebiler:

– Det bliver en festdag, hvor alle kan se, røre og prøve vores biler. Og alle, der kommer, kan løbende deltage i små konkurrencer over hele dagen, ligesom vi har små overraskelser og gode tilbud. Vi byder selvfølgelig på kyskager og har forfriskninger til både børn og voksne, siger Claus Nørgaard og værkfører Brian Førby supplerer:

– På værkstedet har vi snakket om lange kys på biler. Det er vist uden fortilfælde, så derfor vil vi forsøge at få vinderkysset lørdag den 17. februar optaget i Guinness Rekordbog, for det må blive historiens længste bil-kys, smiler han.

Bo Linde nåede i øvrigt at tilbagelægge imponerende 1.180,6 km. førend benzinlampen begyndte at lyse.

Forfatter

Related posts

Top