Kunsthåndværkere indtager Hurup

Der var sort af mennesker, da Thy Detailforum, der også er kendt som Vi Elsker Thy, afviklede ”Smag på Thy” på Store Torv i Thisted for nyligt. Nu gentages succesen i samarbejde med Hurup Handelsstandsforening.

Det sker fredag den 5. juli 2019 kl. 12.00-18.00, hvor Bredgade i Hurup vil være fyldt med kunstnere og kunsthåndværkere fra hele Thy. Samtidigt bliver der masser af spændende aktiviteter dagen igennem.

– Vi samler hele kunstnere og kunsthåndværkere fra hele Thy, og krydrer programmet med god musik i Gågaden i Hurup. Sidste år var der masser af mennesker, og det håber vi også kommer i år, siger Handelsstandschef Michael Vendelbo, Thy Detailforum.

Flere end 20 kunstnere og kunsthåndværkere har foreløbigt meldt deres ankomst til Hurup.

– Det bliver et spændende mix af kunstnere og kunsthåndværkere, der udstiller færdige værker eller produkter ligesom der vil være nogle, der vil vise, hvordan de arbejder med deres kunst eller kunsthåndværk, fortæller Michael Vendelbo.

Det bliver Borgmester Ulla Vestergaard, der åbner dagen med en tale lige som medlemmerne af Hurup Handelsforening har lagt i selen med gode tilbud og aktiviteter i byens forretninger dagen igennem.

PROGRAM:
Kl. 12:00 – Åbningsstale v/Borgmester Ulla Vestergaard
Kl. 12:00-15:00 – Midt- & Vestjyllands Politi tilstede med den mobile politistation
Kl. 13:00 – MD Duo (Musik)
Kl. 14:00 – Æ Holmer (Musik)
Kl. 15:00 – RonniPer (Musik)
Kl. 16:00 – MD Duo (Musik)

Hele dagen:
Kunstnere udstiller deres kunst & håndværk i Bredgade
Hurup slagteren griller hele dagen

LÆS OGSÅ:

Smag på Thy har vokseværk

Arkivfoto

Forfatter

Related posts

Top