Kunstbygningen på Holmen i Nykøbing åbner igen

Kunstbygningen på Holmen i Nykøbing åbner igen efter at have været lukket siden den 14. marts, som en konsekvens af corona-situationen i Danmark.

– Vi åbner igen for besøg til kunstudstilling tirsdag den 26. maj kl. 12.00 og følger herefter de faste åbningstider dagligt 12-17 bortset fra mandage, oplyser Morsø Kunstforening af 1961 i sit seneste nyhedsbrev.

Men alt er alligevel ikke som planalgt:

Nok genåbner vi, men Corona-smitten trækker lange skygger, så årets store satsning med fælles udstilling sammen med Det Ny Kastet i Thisted i forbindelse med Genforeningen har vi måttet aflyse. Også et par andre udstillinger er udsat og flyttet, ligesom den igangværende udstilling med Hanne Schmidts spændende malerier er blevet hårdt ramt. Heldigvis er det blevet muligt at forlænge denne udstilling, så det bliver genåbningsudstillingen, står der videre i nyhedsbrevet.

Hanne Schmidt-udstillingen slutter søndag den 21. juni og afløses af en ny udstilling som god erstatning for den aflyste Grænse-udstilling, nemlig dele af foreningens egne værker.

– Vi fortsætter også den ansvarlige linje med ikke at lukke mere end 10 ind ad gangen. Der er håndsprit til alle, ligesom alle åbne flader og håndtag rengøres hyppigt. Alt er således parat til en god genåbning med ansvarlige forhold, slutter nyhedsbrevet af med.

Forfatter

Related posts

Top