Kunderne strømmer til Thisted Forsikring

Med et overskud før skat på 47,1 mio. kr. leverer Thisted Forsikring igen et stærkt årsregnskab. Kunderne strømmer til, og samtidig leverer selskabet det bedste forsikringstekniske resultat nogensinde:

–  For 2017 kan vi præsentere det bedste forsikringstekniske resultat i selskabets historie – 35,1 mio. kroner på forsikringsdriften. Det skyldes at vi har haft færre store brandskader end vanligt, samt færre skader på grund af gunstige vejrligsforhold, siger administrerende direktør for Thisted Forsikring, Dennis René Petersen.

De gode kunder strømmer til
Hen over de seneste fem år er Thisted Forsikrings portefølje vokset med 45 procent, til 350 mio. kroner. Trods den store vækst udvikler porteføljen sig ganske lønsomt:

– Sagt på helt almindeligt dansk betyder en lønsom portefølje at vores kunder, også de mange nye kunder som vi har budt velkommen, er fornuftige – de passer på deres ting og gør sig umage for at forebygge skader. Det betyder at vi kan holde priserne i ro til gavn for alle kunderne, forklarer Dennis René Petersen.

– Vi har ikke forhøjet præmierne i otte år, og det har vi heller ikke planer om at gøre i den kommende tid. Vores præmier følger selvfølgelig det almindelige prisindeks, men vi forventer ikke at de skal hæves yderligere, som vi ser andre selskaber gør. Vi har helt styr på økonomien, solid drift og gode muligheder for sund vækst – derfor kan vi holde vores konkurrencedygtige priser, fastslår Dennis René Petersen.

Vækst på 7,7%
Thisted Forsikrings samlede vækst i 2017 var på 7,7%:

– Vi følger en ambitiøs vækstplan og går målrettet efter at have en omsætning på 500 mio. kr. i 2022. Skal vi nå det, skal vi vokse med samme hast de næste fem år som vi har gjort i de fem år der er gået, og derfor investerer vi også yderligere i teknologi. Vi vil også ansætte flere medarbejdere med særlige kompetencer, fortæller den administrerende direktør der regner med, at nå op på omtrent 100 medarbejdere i løbet af i år.

Foto: Mette Johnsen

Forfatter

Related posts

Top