Kunderne er blevet hørt: Ny slagter- og delikatesseafdeling på vej

Forandringernes vinde blæser mildt over Løvbjerg i Nykøbing.

For nyligt blev der taget hul på det stort projekt med at etablere en ny slagter og delikatesseafdeling, som omtalt på LimfjordUpdate.dk i sommers.

Byggeriet vil foregå i de kommende uger, og vil stå færdig inden julehandlen for alvor kommer i gang.

– Vi har lyttet til rigtig mange kunders ønsker. Derfor flytter vi nu produktionen fra baglokaler ud i en ny afdeling, hvor vores dygtige slagter og delikatesse medarbejdere vil stå klar til at betjene kunderne alle ugens dage. Samtidig kan kunderne glæde sig til mange nye kødudskæringer, delikatesse-lækkerier og færdigretter lige til at tage med hjem, fortæller købmand Bjarne Smedegaard.

Projektet ligger i naturlig forlængelse af, at slagter og delikatesseafdelingen har oplevet stor fremgang de seneste par år.

Det kræver meget af de håndværkere, der er er sat på opgaven, at udføre deres arbejde i en dagligvarebutik, som gerne skulle holde åbent imens der hamres, bores og bygges. Men det er intet problem, fortæller Bjarne Smedegaard:

– Det går heldigvis rigtig godt, og det gør det kun nemmere, at vi har et hold af håndværkere fra lokale firmaer, der på forhånd kender hinanden. De samarbejder godt og er meget fleksible, hvilket blandt gør det muligt at udføre al murer- og skærearbejde om natten, så den voldsomme larm ikke forstyrrer kunderne for meget i dagtimerne.

Bjarne Smedegaard er ikke i tvivl om, at investeringen er pengene værd – både for butikken og for kunderne.

– Vi kommer selvfølgelig til at fejre åbningen med fantastiske tilbud, afslutter købmand Bjarne Smedegaard.

Forfatter

Related posts

Top