Kunderne bruger igen flere penge på kvalitetsmøbler

Efter flere år med et generelt presset møbelmarked, kan man hos Vils Bolighus for tiende år i træk konstatere fremgang og bedre tider. Dette skyldes en blanding af godt købmandskab, et godt øje for, hvad kunderne ønsker, og selvfølgelig kundernes vilje til at investere i flere og bedre møbler.

– Kunderne vil gerne købe kvalitetsmøbler. Dette ser vi især på, at der igen kan sælges dyrere lænestole og sofaer i gode, holdbare materialer. Men kvalitet kræver bedre materialer og dygtige håndværkere. Derfor koster kvalitet også lidt mere end massefremstillede møbler fra fx Kina, og det har kunderne fået øjnene op for, fortæller indehaver af Vils Bolighus Kristian Madsen.

– Vi har stadig møbler til enhver smag og pengepung; bare ikke det allerbilligste på markedet. Vi oplever store efterspørgsel efter især lædermøbler i den lidt dyrere ende, og derfor har vi et bredt udvalg af denne type lædermøbler i butikken, siger han.

Foto : By Karma

Fokus på den gode søvn
Forbrugerne har fået øjnene op for, hvor vigtigt en god og lang nattesøvn er for helbredet og det generelle velbefindende.

Dette mærker man også hos Vils Bolighus, der forhandler de populære BY KARMA senge.

I butikken finder man et bredt udvalg af BY KARMA senge i danskproduceret kvalitet af de bedste materialer. Sengene fås i mange varianter og størrelser, og fælles for dem alle er, at de er udviklet med øje for kvalitet og komfort.

Bl.a. har man lagt vægt på, at alle elevationssenge er udstyret med motorer fra den danske producent LINAK, som er absolut førende på verdensplan inden for udviklingen af elevationsmotorer.

Ti år med møbler i Vils
Vils Bolighus går nu ind i sit 10. år med Kristian Madsen ved roret.

I 2008 købte Kristian Madsen nemlig den nedlagte møbelbutik på Næssundvej i Vils.

Det har været 10 år, hvor man har kunnet notere fremgang år efter år, så Vils Bolighus er i sandhed et bevis på, at det godt kan lade sig gøre at drive butik i det, der i folkemunde kaldes ”Udkantsdanmark”.

Ifølge Kristian Madsen er opskriften at satse på det sortiment, kunderne gerne vil have, til den pris, de vil betale – og så krydre det med høj faglighed og god service.

Vils Bolighus varmer op til et brag af et jubilæumsår med masser af gode tilbud til kunderne – både på møbler og tæpper.

Foto : Vils Bolighus

 

Forfatter

Related posts

Top