Kun underskriften mangler: Ny forpagter af Limfjorden Hus er næsten på plads

Når Daniel Justesen kort før jul stopper som forpagter af Limfjordens Hus i Glyngøre, kan han se tilbage på 5 år succesfulde der bl.a. har resulteret i flere priser.

Siden han i sommers meddelte, at han i det nye år flytter til Aarhus, hvor skal starte et nyt restaurantprojekt op i samarbejde med sin nuværende restaurantchef, den 22-årige Anne Bach Mortensen, har interessen for at overtage forpagtningen været stor.

Og nu skulle der være fundet en afløser.

Arne Kirk, der er direktør for selskabet bag Limfjordens Hus, fortæller at man forventer at skrive under på en aftale med den kommende forpagter i starten af november.

I følge LimfjordUpdate.dk’s oplysninger, er der tale om yderst kompetent kok med erfaring fra flere gourmetrestauranter på Sjælland. Derudover skulle han oprindeligt være fra Mors, og flytter dermed tilbage til egnen.

– Vi er meget fortrøstningsfulde, og glæder os til at kunne sætte navn på vedkommende  – når aftalen er underskrevet, siger Arne Kirk.

Frem til den 22. december vil alt være som normalt i Limfjordens Hus, der fortsat laver selskaber og tager mod bestillinger frem til lukningsdagen. Limfjordens Hus kan i øvrigt fejre sin 10 års fødselsdag i næste måned.

LÆS OGSÅ:

Stor interesse for at overtage Limfjordens Hus

Foto: Limfjordens Hus

Forfatter

Related posts

Top