Kulturmødet offentliggør det endelige program

Kulturmødet på Mors er tilbage i storform efter to år med hybride udgaver.

Publikum kan glæde sig til tre dage med de ypperste talenter og skarpeste stemmer, et helt nyt børnekulturmøde med fest, farver og dans for de mindste, og det mest ambitiøse musikprogram til dato, skriver Kulturmødet i en pressemeddelelse hvor hele programmet offentliggøres.

Når mere end 30.000 besøgende rammer Kulturmødet til august kan de glæde sig til et højaktuelt program med mere end 500 arrangementer med musik, debatter og samtaler med inspirerende kunstnere, tænkere og politikere.

– Kulturmødet er Danmarks samlingssted for samtalen om kunst og kultur. Det er her vi mødes til inspiration, og alle er inviteret med. Programmet skal være fagligt aktuelt og samtidig appellerende og inviterende. Det er præcis den bredde, der gør Kulturmødet interessant. Årets program favner bredt og lander ambitiøst med stærke stemmer som Christian Tafdrup, Josefine Klougart, Sargun Oshana, kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen og erhvervsminister, Simon Kollerup. Det bliver tre fantastiske dage på Mors, siger direktør for Kulturmødet, Trine Bang.

Ane Cortzen. Pressefoto

De mange paneldebatter og samtaler styres af Clement Kjærsgaard, Ane Cortzen, Adam Holm og mange flere.

Det største musikprogram til dato
Udvidelsen af Kulturmødet til og med lørdag aften betyder, at der er blevet plads til flere oplevelser, som man ikke vil kunne se på andre festivaler eller steder.

Bl.a. de særlige musikalske mash-ups, hvor Steffen Brandt fra TV-2 går på scenen med strygerensemblet Who Killed Bambi, mens operasangeren Andrea Pellegrini optræder sammen med Jacob Binzer fra DAD. Der er også store folkelige koncerter med Hugorm, Katinka Band, Burning Red Ivanhoe og mange flere.

Derudover kan man som altid opleve kunsten udfolde sig på Kulturmødet. Dansehallerne præsenterer Bouncing Narratives, Danske Filminstruktører viser en perlerække af cinematiske dokumentarfilm som ”Kim Kanonarm” og ”De Blindes Verden”, kunstner Signe Højmark skaber en kæmpe fælles-væv, SMK Thy kommer med kunstnerduoen Astrup & Bordorff, Den Sorte Skole x Vertido besøger Nykøbing kirke med refraktor, og for første gang kommer Grønlands Nationalteater på besøg.

Der tilføjes stadig flere oplevelser, samtaler og debatter til programmet frem til Kulturmødet løber af stablen. Hold dig opdateret og gå på opdagelse i det fulde program HER.

Foto: Per Bille

Forfatter

Related posts

Top