Kulturmødet Mors nyder godt af stor lokal opbakning

Hos det lokale erhvervsliv er der ingen tvivl om, hvad Kulturmødet betyder for Mors. Derfor mærker Kulturmødet et stort engagement blandt de lokale erhvervsdrivende som aldrig før.

– Det er mit fjerde år som direktør for Kulturmødet, og vi har i alle år haft et virkelig godt samarbejde med utrolig mange erhvervsdrivende. Men i år er noget særligt. På min tur rundt til virksomhederne mærker jeg, at de i langt højere grad vil være med, og det er simpelthen fantastisk, fortæller direktør Trine Bang

Tidligere på året løftede Kulturmødet sløret for et helt nyt unge-område, og en længe ventet forlængelse af åbningstiden, så at lørdag aften bliver en del af dagene i august.

– Når vi slutter af med en stor koncert lørdag aften, så er det fordi at vi sidste år prøvede det af med de to koncerter med Rasmus Bjerg og The Savage Rose. Det var magisk at se, hvad der sker, når vi træder sammen i et fællesskab omkring Folkescenen. Det er det, som vi gerne vil gentage i år, men navnet må I vente lidt på endnu, siger Trine Bang med et smil på læben.

Det er niende gang, at Kulturmødet Mors løber af stablen. I år foregår det fra torsdag den 25. august til lørdag den 27. august. Der venter publikum mere end 500 arrangementer med debatter, koncerter, film, forfatteraftener, foredrag og fællessang.

Forfatter

Related posts

Top