Kulturmødet Mors blev en kæmpe succes trods regnvejr

Trods blæst og regn deltog mere end 24.000 i den sjette udgave af Kulturmødet. Det er flere besøgende end nogensinde før.

Vejret afholdte altså hverken landets toppolitikere, museums– og teaterdirektører, medie– og erhvervsfolk, kunstnere og andre kulturinteresserede fra at deltage i en af Danmarks største debatskabende kulturbegivenheder.

Under årets tema ”at bygge bro” mødte de hinanden på kryds og tværs omgivet af kunst og kultur. Kulturmødet har med andre ord på få år etableret sig som kunsten og kulturens platform for kulturdebatten.

Direktør for Kulturmødet, Trine Bang. Foto: Kulturmødet

– Kulturmødet er lykkedes med at slå sig fast som en stærk platform for kulturdebatten i Danmark. For at bevare den position skal vi hele tiden være i bevægelse og sikre, at vi er relevante for både den professionelle branche og for det kulturinteresserede publikum, som med Kulturmødet oplever kunsten helt tæt på. Nu glæder jeg mig til at udvikle de samarbejder vi har og til at invitere nye stemmer om bord, fortæller direktør for Kulturmødet Trine Bang.

Kulturmødet er arrangeret af Morsø Kommune og Region Nordjylland. Begge steder er der begejstring at spore efter årets Kulturmøde.

Formand for Kulturmødets bestyrelse, Hans Ejner Bertelsen, der også er borgmester i Morsø Kommune udtaler:

– Jeg er stolt og meget rørt over, at så mange mennesker bakkede op – og ikke ud – selvom luftfugtigheden var lidt højere end normalt. Kulturmødet Mors har igen markeret sig som et nationalt og kulturelt samlingspunkt. Et samlingspunkt som vi fortsat har behov for, og som kulturen har fortjent.

TAK til jer alle for at have været med til at gøre Kulturmødet Mors 2018 fantastisk!?Den sidste sang er sunget på årets møde (som I kan se i videoen her) – vi glæder os til at se jer igen til næste år?Sæt kryds i kalenderen d. 22-24 august 2019.Deltag i evalueringen af Kulturmødet 2018Send os din email-adresse og få tilsendt vores spørgeskema. Skriv til info@kulturmoedet.dkhttp://kulturmoedet.dk/forside.aspx#0?end=15

Slået op af Morsø Kommune i Lørdag den 25. august 2018

Foto: Kulturmødet

 

Forfatter

Related posts

Top