Kulturmødet inviterer til gratis koncert i Nykøbing Kirke

Vær med, når Kira Skov og Nordic String Quartet sætter Elvis Costellos genreløse kærlighedssange, The Juliet Letters, under sitrende behandling. Du kan komme gratis med til koncerten, når de gæster det storslåede kirkerum i Nykøbing Kirke.

– Vi er stolte over at kunne præsentere to så anerkendte navne. Kira Skov med sin smukke vokal, sammen med dén af landets bedste strygekvartetter. Vi glæder os til en god aften i Nykøbing kirke, siger Trine Bang, direktør for Kulturmødet.

Elvis Costello slog oprindeligt igennem i Londons rockundergrund, men i 1993 skabte han i samarbejde med The Brodsky Quartet et album, som ikke kunne sættes i bås. Det er dem, vi skal opleve Skov og Nordic String Quartet genskabe. Sangene er hverken popmusik eller helt igennem klassiske, men nærmere en form for kunstsange, og de er blevet sammenlignet med sangcyklusser af Wagner såvel som Schumann. Teksterne er skrevet over imaginære breve til Juliet Capulet fra Shakespeares Romeo & Juliet.

Kira Skov og Nordic String Quartet opførte sidste år The Juliet Letters på Cph Opera Festival og fik flotte anmeldelser. Koncerten er den første af seks arrangementer som Kulturmødet præsenterer i dette efterår.

Koncerten, som finder sted lørdag den 5. september kl. 19.30 i Nykøbing Kirke, er støttet af Augustinusfonden.

Forfatter

Related posts

Top