Kulturmødet 2021 er i gang

– Velkommen til Kulturmødet Mors 2021.

Direktør for Kulturmødet Trine Bang bød kl. 9 i formiddags velkommen til årets Kulturmødet på Mors, der traditionen tro blev skudt gang til tonerne fra Limfjordens uofficielle nationalsang “Blæsten går frisk over Limfjordens vande” fremført af Håndværkerkoret fra Nykøbing med assistance fra Flamencelegenderne.

Åbningen af Kulturmødet, der løber frem til og med på lørdag, blev sendt direkte på facebook. Inden den nyudnævnte kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen fik ordet i en åbningssamtale med moderator Christian Have, bød også Morsø Kommunes borgmester Hans Ejner Bertelsen (V) velkommen:

– Hvor har jeg glædet mig til, at vi igen kan mødes om kunsten. Tage os tid til samtalerne, lade os udfordre og inspirere.

Årets debatter, det såkaldte samtaleprogram, foregår i år digitialt, men der er også et væld af fysiske oplevelser i vente på Mors de kommende dage.

Med det digitale program inviteres hele Danmark med i samtalen om kunst og kultur. Med de 40 arrangementer på Mors bringes kunsten igen helt tæt på.

Som noget nyt skal der bookes billet til de enkelte arrangementer på forhånd. Det kan gøres HER.

Forfatter

Related posts

Top