Kulturmødet 2018 skal bygge bro

Den 23.-25. august er Kulturmødet på Mors tilbage for sjette gang. Kulturmødet har med årene vokset sig til Danmarks mest markante, debatskabende kunst- og kulturbegivenhed. I 2017 var der cirka 23.000 deltagere over de 48 timer, Kulturmødet varede.

Nu kan Kulturmødet afsløre, at årets tema bliver ’At bygge bro’. Temaet kommer til at inspirere de flere hundrede nøje kuraterede kunstneriske og kulturelle samtaler, oplevelser og gratis arrangementer i Nykøbing Mors.

– Kulturmødet tager med stor aktualitet temperaturen på kulturdebatten og kulturlivet i Danmark og internationalt. Kulturen er den kraft, der kan være med til at forandre verden, fortælle vores historie, udvikle vores byer og styrke vores fællesskaber. Med temaet ’At bygge bro’ ønsker vi at sætte spot på kulturens store potentiale. Jeg glæder mig meget til at byde alle kulturinteresserede velkommen til en perlerække af tankevækkende samtaler og uvented oplevelser på Kulturmødet 2018, fortæller Direktør for Kulturmødet, Trine Bang.

Trine Bang, Direktør for Kulturmødet Foto: Kulturmødet

Med årets tema sætter Kulturmødet fokus på, hvordan kunsten og kulturen kan skabe forandring ved at bygge bro mellem mennesker, kulturer, institutioner, brancher, byer og værdier.

Årets tema udfolder sig konkret i fire programspor: ’Demokrati’, ’Dannelse, uddannelse og sprog’, ’Kunsten i samfundet’ og ’digitalisering’.

Foto: Lars Dahl Photography

Forfatter

Related posts

Top