Kultklassiker spiller på Mors og i Thy

Limfjordsteatrets anmelderroste Tom Waits-forestilling ”Træt lever og tungt hjerte” gør klar til en mini-turné og spiller både på Mors og i Thy fra 2.-10 maj.

Forestillingen bygger på musik af den amerikanske singer-songwriter Tom Waits, hvis rå tekster er oversat, gendigtet og fortolket af Limfjordsteatrets sanger og skuespiller Lasse Popp.

Med whiskyhæs stemme fører han publikum med igennem et tåget døgns hudløse virvar af drømme, minder og anger, mens han fortæller en slags kærlighedshistorie. Med sig på scenen har han de to musikere Kim Fast Jensen og Bastian Popp.

– Det er en forestilling, vi bliver ved at få forespørgsler på, og som nærmest har fået kultagtig status rundt omkring. Vi har publikummer, som vender tilbage både fire og fem gange – og som gerne kører langt for at se den igen, fortæller Limfjordsteatrets direktør Gitta Malling.

”Træt lever og tungt hjerte” var oprindelig tænkt som en event i forbindelse med Kulturmødet Mors 2015, hvor den blev opført i butikslokaler i gågaden og Havnegade. Men modtagelsen var så overvældende, at den blev taget op igen – og har siden været en af Limfjordsteatrets mest turnerende forestillinger.

De to planlagte forestillinger på Limfjordsteatret på Mors 2. og 3. maj er udsolgte, så der er indlagt en ekstraforestilling 10. maj. Derudover er der stadig ledige billetter til Limfjordsteatret i Thy 4.-6. maj. Alle aftener spiller den kl. 19.30 og billetterne kan købes på www.limfjordsteatret.dk.

Foto: Lars Horn, Baghuset

Forfatter

Related posts

Top