Krydstogt og kaffebord på “Næssie”

– En søndag eftermiddag med kaffebord på og ved fjorden er da ikke det værste at tænke sig, ikke mindst, hvis man kan sidde i læ – og det kan vi næsten garantere ved Næssund. Sådan indleder Henrik Olsen fra Næssundfærgens Venner en mail sendt til LimfjordUpdate.dk.

– Vi prøver hele tiden kræfter med mulighederne på den sidste gamle klassiske træfærge på Limfjorden. Det betyder at vi nu på søndag (imorgen, red.) åbner op for krydstogt over sundet frem og tilbage alt imens man nyder både sol, sommer og dejligt kaffebord som på søndag leveres af Bageriet i Nykøbing.

Gæsterne til kaffebordet kan glæde sig til at forsyne sig fra et solidt kaffebord på netop den side af fjorden, hvor der på søndag er læ for vinden. Kaffebordet kan nydes både om bord på færgen, ved opstillede borde og bænke på Thy-siden og på borde og bænke på Mors-siden.

– Så kan vi jo sidde der og drille hinanden lidt med den evige diskussion om, hvilken udsigt der nu er smukkest forudser Henrik Olsen, Næssundfærgens Venner..

– Søndag er en test, og vi håber på godt vejr og glade gæster, der vil lege med på et anderledes kaffebord. Et kaffebord, hvor man med en billet i hånden for 75,- for voksne og 50,- for børn kan krydse sundet så mange gange man lyster fra kl. 14.30 frem til kl. 17.00 samtidig med, at man forsyner sig med kaffe/the og brød, wienerbrød og forskellige kager.

Normal rutesejlads under kaffen
– Én af vores udfordringer er, at vi samtidig sejler normal rutesejlads, hvor biler kommer med ombord. Inspirationen hertil kommer fra vores aften med ølsmagning i forbindelse med Ladywalk arrangementet i Agger. Her oplevede vi igen nye sider af den gode færges kunnen. Folk synes det var sjot med kombinationen af ølsmagning samtidig med en flittig transport af biler over sundet. På søndag bygger vi videre på dette, og nu med kaffebord.
Det er ikke nødvendigt at booke på forhånd. Når der ikke er mere kage, så er der ikke mere kage, slutter Henrik Olsen sin mail.

Foto : Næssundfærgens Venner

Forfatter

Related posts

Top