Krogh med Globus i Kulturkøbmanden

Kulturkøbmanden og Folk Club Mors har igen slået pjalterne sammen, og præsenterer den nordjyske troubadour Søren Krogh ved en koncert i Sillerslev torsdag d. 7. december.

Søren Krogh har med sit nye band og produceren, Dennis Ahlgren været i studiet og indspille en stak nye sange til det nye album, Globus:

– Hvorfor Globus, kunne man spørge … fordi vi kommer hele vejen rundt. Jeg blev skilt for nogle år siden, og det kom der heldigvis nogle sange ud af. Sange om kærlighed og smerte. Men også sange om at være på røven, på rejse, på vej ud i det blå på jagt efter nye eventyr, fortæller Søren Krogh.

Som koncertnavn er Krogh en stor musikalsk oplevelse, men han er altså også bare en af musikbranchens bedste historiefortællere. Ikke for ingenting at han ofte karakteriseres som Niels Hausgaards arvtager. Og Ekstrabladets legendariske anmelder skrev da også: ”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den musikalske verden i Danmark ikke helt af lave”.

– Nu har jeg aldrig opfattet mig selv som sanger, sagde Krogh, da han modtog Danish Music Award-folk-prisen i 2016 som årets sanger, og fortsatte: ”Men måske mere som historiefortæller…” Folkesanger er måske egentlig mere rammende. Krogh modtog i øvrigt en DMA i 2013 som årets sangskriver.

Vanen tro er der tændt godt op i masseovnen, og der bydes bl.a. på æbleskiver og hjemmelavet gløgg.

Forfatter

Related posts

Top