Kritikken fortsætter: – McDonald’s er blevet til en ungdomsklub

De seneste dages kritik af McDonald’s i Thisted fortsætter.

I går fortalte Karina Lykkebo Bloch fra Thisted hvordan hun måtte forlade restauranten med sin grædende 5-årige søn, fordi en gruppe unge mennesker opførte sig upassende, uden personalet trods henvendelse fra Karina Lykkebo Bloch, greb ind.

Og den frustrerede mor er langt fra den eneste der har oplevet dårlige og utrygge episoder på familierestauranten. Også Mette Poulsen fra Nykøbing har henvendt sig til redaktionen med sin historie.

I slutningen af oktober var hun på Mcdonald’s i Thisted sammen sin søster og niece for at fejre niecens 8-års fødselsdag:

“Du er en luder”
– Vi placerer os henne ved vinduerne, hvor nogle unge mennesker, 3 drenge og 1 pige, sidder bagved os. De har for det første taget en Tuborg-øl med ind på McDonalds, og for det andet så råbte de, og virkede meget forstyrrende, fortæller hun og fortsætter:

– Som familie vil man gerne kunne nyde sin mad uden at skulle lægge ører til diverse ting som “du er en luder” og “hvis du ikke gør sådan og sådan, så smadrer jeg dit hoved ind i væggen”.

Hun vurderer gruppen af unge til at være i 16-års alderen.

Bruger restaurant som ungdomsklub
Hun fortæller, at unge mennesker ofte bare sidder på McDonald’s med deres mobiltelefoner og diverse andre ting:

– Det virker som om de bare sidder der for at optage pladsen for andre kunder. Det er som om det er blevet en form for ungdomsklub.

McDonald’s Danmark har afvist at kommentere på de seneste dages kritik af Thisted-restauranten, herunder personalets manglende håndtering af konflikter og utrygge situationer for andre gæster forårsaget af unge mennesker.

LÆS OGSÅ:

Udvalgsformand: -Vi følger udviklingen omkring McDonald’s

Foto: Google Maps

Forfatter

Related posts

Top