Kritik om smuldrende valgplakater fejes af bordet

– Det er under al kritik.

Så klar var udmeldingen i går fra Annika Frøkjær Kanstrup, der stiller op til kommunalvalget i Thisted Kommune for Radikale Venstre.

Sammen med flere andre lokale kandidater i både Thy og Mors har hun fået leveret valgplakater med opklæbede billeder i stedet for tryk. De “forkerte” valgplakater smuldrer og blæser af, lyder kritikken.

Men Esben Mols Kabell, der er direktør for LaserTryk.dk, som har produceret valgplakaterne fejer kritikken af bordet.

Han fortæller, at LaserTryk.dk i foråret indgik en aftale med Radikale Venstre’s organisation med baggrund i det materiale, som virksomheden sendte ud tilbage i februar:

– I dette materiale fremgår det, at hvis vi skal kunne love levering som ønsket, så skal der bestilles inden 1. juli. Både af hensyn til at vi kan have plader på lager og at vi kan nå at producere.

Lige omkring deadline kan virksomheden så melde om alt udsolgt på valgplakater med direkte tryk. Og fordi Radikale Venstre i følge Esben Mols Kabell først får afgivet sin bestilling i august kan der kun leveres plakater med opklæb – altså den type, som de lokale kandidater i Thy og Mors hævder, at de ikke har bestilt.

Direktøren fortæller, at Radikale Venstre godt nok afgav en bestilling på 50.000 valgplakater inden deadline 1. juli – men undlod af oplyse, hvilken type der skulle produceres. Derfor henvendte LaserTryk.dk sig til det politiske sekretariat, som først vendte tilbage med en konkret bestilling i august – men der var løbet kørt og LaserTryk.dk meddeler derfor partiet, at man ikke kan efterkomme det ønskede.

Noget tyder altså på, at det er landsorganisationen i Radikale Venstre, som har været for set ude med deres bestillinger. Partiets presseteam har dog endnu ikke reageret på redaktionens henvendelse. Derfor har vi indtil videre kun Esben Mols Kabell version af, hvad der er op og ned.

Og selvom de lokale kandidater ærgrer sig, så er det ikke så slemt som så, siger Esben Mols Kabell

– De (plakaterne med opklæb, red.) er ikke så kønne på 1 meters afstand, men når de hænger i en lygtepæl, så er det altså ikke så slemt.

LÆS OGSÅ:

Valgplakaterne smuldrer: – Det er under al kritik!

 

Forfatter

Related posts

Top