KPK får ny salgchef der hentes lokalt

Den nordvestjyske vinduesproducent KPK Døre & Vinduer har netop ansat en ny salgschef – Peter Bechmann, 35, fra Thisted. Han kommer nu til at have det overordnede ansvar for salgsafdelingen.

Da KPK’s produkter sælges direkte fra produktionen til håndværksmesteren, er rollen som salgschef afgørende i forholdet til de mange håndværkere, som dagligt ringer ind for at afgive ordrer.

– Selvom KPK i dag er vokset til stor produktionsvirksomhed, så har vi beholdt den direkte kontakt til vores kunder, og det ser jeg som en af KPK’s største styrker. Samtidig får jeg endelig mulighed for som salgschef at følge et produkt helt tæt på fra råvare til færdigt vindue og til sidst levering hos håndværkeren. Det ser jeg enormt meget frem til efter mange år som grossist, forklarer Peter Bechmann til WoodSupply.

KPK 1

Uddannet indenfor VVS
Han blev uddannet VVS-, tag- og facademontør i 2001 og startede sin karriere som key account manager hos Sanistål i 2002.

– Alle ved, at KPK er en virksomhed, hvor der virkelig er orden på tingene, og jeg kommer derfor også ydmyg til jobbet. Dog tror jeg på, at udvikling og optimering er et must for enhver virksomhed, og det skal der sættes fokus på, samtidig med at vi holder fast i vores stærke værdier. Som ny på holdet har jeg en unik chance for at bringe nye idéer og initiativer til bordet, og jeg ser rigtig meget frem til at komme i gang, siger Peter Bechmann til WoodSuppplu.

Forfatter

Related posts

Top