KPK Døre og Vinduer åbner showroom i København

Hos KPK Døre og Vinduer på Mors har man længe planlagt åbningen af et helt nyt showroom i nye lokaler for at imødekomme efterspørgslen fra virksomhedens sjællandske kunder.

Men nu – hvor showroomet endelig står klart – har man i stedet for den store åbningsreception måttet tænke i nye rammer for at undgå potentiel coronasmittespredning. Derfor kan showroomet på Lyngbyvej i København nu både tilgås ubemandet og digitalt.

– Over halvdelen af vores kunder er på Sjælland, og derfor har vi længe haft et ønske om at etablere et showroom i området, hvor håndværkere kan fremvise vores mange forskellige dør- og vinduesløsninger, og hvor slutkunderne kan se og røre produkterne, før de laver en større investering. Det ønske er nu endelig blevet til virkelighed, da vi netop har åbnet op for lokalerne, forklarer KPK Døre og Vinduers salgschef, Peter Bechmann.

Gæster får udleveret engangskode
Konkret har KPK Døre og Vinduer derfor udviklet showroomet, så det kan tilgås ubemandet ved, at enten håndværkerne eller slutkunderne får en nøglekode på virksomhedens hjemmeside. De kan således på alle ugens dage, 365 dage om året, klokken 6.00 til 24.00 selv låse sig ind og se de forskellige dør- og vinduesløsninger:

Den 1. februar 2020 overtog KPK lokalerne til det nye showroom, som nu er blevet bygget færdigt af KPK’s egne sælgere. Pressefoto

– Når vi gør showroomet ubemandet, kan alle og enhver komme ind og se vores produkter uden, de behøver omgås andre mennesker, hvilket bidrager til at undgå potentiel coronasmittespredning. Samtidig giver det en større fleksibilitet til håndværkerne, som selv kan beslutte, hvornår de viser produkterne frem eller helt undlade at tage med, forklarer Peter Bechmann.

Derudover har virksomheden udviklet det fysiske showroom i en virtuel udgave, hvor det er muligt for håndværkerne eller virksomhedens sælgere enten ved en skærm eller over telefonen at guide igennem udstillingen og således vise nøjagtigt det samme frem, som hvis man mødte op på adressen.

Det nye showroom kan besøges online HER.

Forfatter

Related posts

Top