Konservativ klar til dialog og sang på Facebook

Der er lagt op til politiske diskussioner, men også en sang over en kop kaffe, når den Konservative Viggo Iversen fra Agger i aften går i dialog med vælgerne forud for Kommunevalget til November.

– Fokus er naturligvis det lokalpolitiske, og de relevante snitflader. Facebook-live-sendingen, vil blive krydret med en sang eller to -. og det er min plan, at der vil blive en livesending hver måned, måske oftere som vi nærmer os KV17, fortæller Viggo Iversen.

Han stiller igen op efter en pause på tre et halvt år i lokalpolitik, hvor han har betragtet det lokalpolitiske udefra. Og den oplevelse fik han til endnu en gang at stille op for De Konservative til Kommunalvalget den 21. november 2017.

– Jeg har været debat-aktiv, på Facebook-gruppen “Thisted Kommunes Byrødder”  i cirka syv et halvt år, og tidligere været kommunalbestyrelsesmedlem i 12 år – så hvorfor ikke prøve det her, siger Viggo Iversen.

Han er inspireret af partifællen, Socialminister Mai Mercado, som han har set bruge Facebook-live-sending på en meget konstruktiv og fin måde.

Det er i aften kl. 19.00, at den første sending går i luften via Viggo Iversens Facebook profil.

Foto : Privatfoto

Forfatter

Related posts

Top