Koncert og fællessang med Nordvestjysk Pigekor

Som en del af Kulturmødet Mors, er der lørdag den 25. august mulighed for at høre koncert og synge fællessange med Nordvestjysk Pigekor.

Koncerten foregår i Kunstmuseet på Holmen kl. 9.15. – 10.00. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, og der uddeles sanghæfter til publikum, så alle har mulighed for at synge med på de kendte og elskede klassikere.

Nordvestjysk Pigekor er et elitekor for piger i alderen ca. 12 – 20 år. Korets medlemmer kommer fra hele Thy og Mors. Korets musikalske og kunstneriske leder er Annette Boch Pedersen, der er Cand. Phil. i musik fra Aalborg Universitet. Korets repertoire spænder hovedsageligt over danske og engelske klassiske og moderne sange og korværker, men der synges også på andre sprog. Koret har senest givet koncert i Sjørring Kirke, i Ørslevkloster Kirke, ved ”Pinse i Parken” i Thisted, åbning af Lady Walk i Agger samt indvielse af Kulturrummet i Thy. Koret tager jævnligt på koncertrejser i udlandet, og var sidste år på korrejse i Sverige, hvor de gav koncerter og havde workshop med det kendte ”Adolf Fredrick Flickkör” fra Stockholm.

Alle der har lyst til at synge, og som kan lide fællessang og korsang, er velkommen til at være med. Der kræves ingen forkundskaber – blot lysten til at synge med andre sangglade og morgenfriske lokale og udenbys gæster til årets Kulturmøde. Der er gratis entré og plads til alle efter ”først-til-mølle” princippet. Dørene åbnes kl. 9.00.

Foto: Allan Ekström

Forfatter

Related posts

Top