Kommunen skal investere i de ting der gavner os alle sammen

Af Meiner Nørgaard
Kommunalbestyrelsesmedlem, Dansk Folkeparti, Morsø Kommune

Hvor kommer en styrkelse af velfærden for de store velfærdsområder, børnehaver, skoler og ældreområdet egentligt fra? Mere velfærd til morsingboerne kommer når Kommunalbestyrelsen fører en økonomisk ansvarlig politik der gør det muligt. Og det er netop det den borgerlig ledede Kommunalbestyrelse har gjort i den nuværende periode. Vi er nødt til at sikre at pengene er til stede inden vi bruger dem.

I valgkampen har vi gang på gang hørt at Socialdemokraterne vil bruge af kassebeholdningen til at øge velfærden, senest til vælgermøde i Frøslev, hvor Viggo Vangsgaard ligefrem siger at han vil bruge en hel del millioner fra kassen til “gode ting og sager” . Så vil vi til næste år være samme sted som for fire år da der skulles ryddes op efter den daværende socialdemokratiske borgmester. Det er en meget farlig vej at gå, det vil nemlig betyde at vi så straks skal ud i endnu en stor sparerunde, som vil betyde stop for positiv udvikling og bedre velfærd for morsingboerne og det synes Dansk Folkeparti ikke at befolkningen skal udsættes for. Socialdemokraterne er med deres forslag med til at sætte vores selvstændig over styr og det vil få fatale negative konsekvenser for alle på Mors.

I gamle dage var det Socialdemokraterne der varetog den jævne borgers interesse og kæmpede for bedre vilkår for “menig mand”. Sådan er det ikke mere, Socialdemokraterne er blevet et parti for eliten og ser bla. hellere en udvikling i de store byer(der i forvejen har alt), fremfor udvikling i land- og lokalområderne. Nu er det Dansk Folkeparti der kæmper kampen for “menig mand” og for de svageste i vores samfund.

Det er Dansk Folkeparti der har sørget for at landets kommuner modtager “Velfærdsmillioner” , til bla. flere ansatte på vores ældreområde, at de svageste af vore ældre får ekstra hjælp, at den ganske almindelige dansker, der passer sit arbejde hver eneste dag, får lidt mere af sin løn med hjem, fremfor at det er de stærkeste i samfundet der løber med hele gevinsten.

Dansk Folkeparti på Mors kæmper for at udviklingen skal fremmes over hele Mors, kommunen skal investere i de ting der gavner os alle sammen, kun på den måde sikres en god velfærd for samtlige morsingboer.
Tænk på dette når du sætter dit kryds d. 21. november.

Forfatter

Related posts

Top