Kommunen kimes ned af vaccinationslystne borgere

Både Morsø og Thisted Kommune kimes ned af borgere, som ønsker at blive vaccineret mod Covid-19.

– Vi forstår godt, at der er mange, der ønsker at få vaccinen så hurtigt som muligt. Men vi må bede jer om at væbne jer med tålmodighed, skriver Thisted Kommune på både sin hjemmeside og facebookside.

I denne uge vaccineres borgere over 65 år – men kun dem, der samtidig får både personlig pleje og praktisk bistand i hjemmet.

– Alle borgere, der bliver tilbudt at blive vaccineret mod coronavirus på fredag, har allerede fået et brev om det i e-Boks eller via fysisk brev, skriver Thisted Kommune.

Så blot for at at præcisere: I denne uge er det kun borgere over 65 år, der både modtager praktisk hjælp og personlig pleje, der kan blive vaccineret. Alle de borgere har fået direkte besked.

– Hvis du er over 65 år og kun modtager personlig pleje, eller hvis du er over 65 år og kun modtager praktisk hjælp, vil du altså først blive tilbudt en vaccine på et senere tidspunkt, lyder det fra Thisted Kommune.

Årsagen er, at der er et begrænset antal vacciner, som bliver delt ud efter en meget specifik prioriteringsliste, som sundhedsmyndighederne har formuleret.

– Vi har ikke nogen indflydelse på den liste, men du kan se den på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, skriver kommunen. I en mail til redaktionen understreger kommunikationsmedarbejder Katrine Rønnow Holler budskabet:

– Hovedbudskabet er, at alle, der kan blive tilbudt vaccinen i denne omgang, allerede har fået besked via eBoks eller fysisk brev, hvis de er undtaget for digital post.

På Mors vaccineres der både torsdag og fredag i Nykøbing Hallen og i Midtmors Sport Øster Jølby. I Øster Jølby foregår vaccinationerne i tidsrummet 9.30-15.00. I Nykøbing vaccineres der i tidsrummet 9.00-15.30.

I Thisted Kommune vaccineres der i både Thy Hallen og i Huruphallerne på fredag. I Thisted i tidsrummet 09.30-15.00 og i Hurup kl. 10.00-14-30.

LÆS OGSÅ:

Sådan vaccineres der i Thy og på Mors

Foto: Thisted Kommune

Forfatter

Related posts

Top