Kommunaldirektøren flyttede til Mors: – Jeg er så glad for at bo her!

– Jeg er så glad for at bo her.

Rikke Würtz, der er kommunaldirektør i Morsø Kommune, flyttede tidligere på året fra det midtjyske til Mors. Dermed er hun en del af mindretallet i forhold til danske kommunaldirektører, som rent faktisk bor i den kommune, de er øverste leder for.

Rikke Würtz, der to gange tidligere har boet på Mors, har tilsyneladende ikke fortrudt, at hun igen er vendt tilbage til Limfjordsøen – heller ikke selvom det har haft nogle omkostninger. I forbindelse med flytningen valgte hun nemlig at skille sig af med sin ellers højt elskede hest.

Rikke Würtz med sin hest, som nu er flyttet til Fyn. Privatfoto

–  En af de ting jeg kom frem til, var at min elskede hest – som på samme tid, som hun var et fantastisk dyr og en skøn fritidsinteresse – tog rigtig meget fritid, som jo også begrænsede mig i forhold til andre ting, jeg også gerne vil opleve og dyrke, fortæller kommunaldirektøren, der tilføjer at beslutningen om at skille sig af med hesten langt fra var nem.

Hun glæder sig til gengæld over, at hun nu har tiden til at kaste sig over andre ting – både privat og professionelt:

– Vi har oplevet en stor virkelyst efter Corona er faldet til ro, så det passer så godt, at jeg har fået lavet tid til kommunerelateret arrangementer og møder i ydertimerne.

– Men derforuden har jeg også kunne afprøve en masse nye ting som Mors jo kan tilbyde, og som jeg ikke har haft tid til før. Fx SUB, yoga, svampejagt, de fede arrangementer som fx Skaldyrshovedstaden og Kulturmødet laver i fællesskab. Og ja bare gåture på vores skønne ø, fortæller hun.

Desuden har flytningen til Mors betydet, at der nu er mere tid til at omgås familie og venner – både herboende og fra resten af landet:

– Mit dejlige hus fungerer godt som ramme for længerevarende besøg fra dem, der bor udenø’s. Og de elsker at være her og deler min begejstring for alt det smukke, spændende og sjove, der findes på Mors, handelslivet og restauranterne.

– Jeg er så taknemmelig for at det endelig lykkes at sælge gården til nye ejere, der er lykkelige for det, så jeg kunne få åbnet for tid og mulighed for flere af de ting jeg også gerne vil, at mit liv skal indeholde. Også på Mors – det kan da ikke blive meget bedre, slutter Rikke Würtz.

LÆS OGSÅ:

Kun hver 3. kommunaldirektører bor i den kommune, de er øverste leder for

Arkivfoto

Forfatter

Related posts

Top