Kommunalbestyrelsen rykker til Sundby

Mandag den 4. maj kan borgerne stille spørgsmål direkte til Kommunalbestyrelsens medlemmer, som inviterer borgerne til spørgetid inden kommunalbestyrelsesmødet. Spørgetiden og kommunalbestyrelsesmødet er i Sundby Forsamlingshus.

Når Kommunalbestyrelsen næste gang rykker ud, holdes spørgetiden og Kommunalbestyrelsesmødet i Hvidbjerg, 14. september.

Kommunalbestyrelsen har valgt, at to møder i 2015 holdes ude på øen og der forud for møderne er spørgetid fra kl. 16.00-16.45.

– Vi håber i Kommunalbestyrelsen, at borgerne vil benytte muligheden for at stille spørgsmål til os, når vi for første gang inviterer til spørgetid i Sundby mandag den 4. maj. Ordet er frit og der kan stilles spørgsmål til alle i Kommunalbestyrelsen. Herefter er alle interesserede som altid velkomne til at deltage under selve kommunalbestyrelsesmødet og følge den politiske debat – dog uden mulighed for at stille spørgsmål under denne del, fortæller borgmester Hans Ejner Bertelsen.

Næste gang danner Sydvestmors Kultur og Fritidscenter rammerne om spørgetid og kommunalbestyrelsesmøde mandag den 14. september, hvor der også er 1. behandling af budgettet.

– Vi håber, at spørgetiden og de to møder i Sundby og Hvidbjerg kan være med til at gøre den politiske debat og beslutningerne mere nærværende. Samtidig er spørgetiden en ny mulighed for os politikere til at få indblik i hvilke emner, der optager morsingboerne. Når de to møder i Sundby og Hvidbjerg er holdt, vil Kommunalbestyrelsen vurdere, om forsøgsordningen med spørgetid og møder ude på øen, skal være en permanent ordning, fortæller borgmester Hans Ejner Bertelsen.

Forfatter

Related posts

Top