Kommunal støtte til stort ridestævne

I Kristi Himmelfartsferien den 10.-13. maj 2018 afholder Morsø Rideklub sit årlige distriktsstævne, som i mange år har været Danmarks største distriktsstævne.

Klubben har dog over de seneste år oplevet et faldende antal starter, fordi deres faciliteter, specielt banerne, ikke har fulgt med udviklingen. Det gør klubben noget ved i år ved at forbedre deres stævne- og banefaciliteter, så de igen kan tiltrække så mange konkurrenceryttere fra hele landet som muligt.

Økonomiudvalget i Morsø Kommune har har valgt at støtte stævnet med 25.000 kroner – penge, som man fra kommunal side til gengæld ønsker markedsføring for på stævnet, fortæller formand for økonomiudvalget, borgmester Hans Ejner Bertelsen:
.

.

Ryttere og gæster fra hele landet
Stævnet tiltrækker både ryttere og deres familier som kommer fra hele landet. Morsø Rideklub oplyser, at man i forbindelse med stævnet forventer at have 200 ekstra heste opstaldede.

Ud over de mange deltagere, forventer rideklubben at op mod 5.000 gæster vil lægge vejen forbi Mors i forbindelse med stævnet.

Arkivfoto: Morsø Rideklub

Forfatter

Related posts

Top