Kommentar til Esben Oddershede

Af Peter Sørensen
Kandidat til Thisted Kommunalbestyrelse for konservative ved KV17


Kommentar til Esben Oddershedes læserbrev i Thisted Dagblad 10.11.17 “Fake News”

Fake News?!! Præsident Trump bruger det udtryk. Du gør også. Det siger meget om præsident Trump, når han bruger det udtryk.

Jeg har læst artiklen på Berlingeren den 29.10. Otte(8) sider incl. fotos og på side 7!! er der en spalte(1/5side), som omhandler journalistens møde med borgmesteren. Derefter et tilsvarende afsnit med NielsJørgenPedersen. Der er 2 citater af borgmesteren i artiklen og ingen af dem vedrører NielsJørgenPedersens forhold. De forhold, som du bringer op, er udtryk for journalistens tolkning. De ord, som du nævner, nemlig “habilitet” og “miljøgodkendelse”, står slet ikke i artiklen. Hvor kommer de lige fra?
Mht. “lidt ulden i kanten” så vil jeg af pladshensyn i ThistedDagblad blot nævne, at NielsJørgenPedersen har udtalt, at han ikke stiller op mod en siddende borgmester!!? Og hvad skete.
Interviewet sammesteds med NielsJørgenPedersen er langt mere interessant og her taler han direkte adspurgt af journalisten om politik på baggrund af et direkte spørgsmal om, hvordan (han)NielsJørgenPedersen adskiller sig fra sine modkandidater. Svar: “Tjah, det er vel det, jeg siger. Men jeg tror, at folk kan se, at det er nødvendigt med lidt større visioner. Vi har udfordringer med infrastruktur, og det kunne være spændende at undersøge, om vi kunne genåbne lufthavnen ved Hanstholm”. Citat slut. DET ER EN VISION, DER ER TIL AT FORSTÅ. Enkelt og tankevækkende. Hvis EsbenOddershede mener, at borgmesteren har haft mulighed for at gennemlæse artiklen før den blev bragt, må det samme vel gælde NielsJørgenPedersen. Lufthavnen er altså den største vision set fra NielsJørgenPedersens stol.
Esben – debatér politik.
Forfatter

Related posts

Top