Kom så, Danmark: Storskærmsfodbold på Næssundfærgen

På søndag er det præcist 2 år siden at Næssundfærgen startede som Danmarks eneste foreningsdrevne bilfærge. Efter 16 måneders stilstand har det gode skib nu i 2 år vist en grad af stabilitet på de mere end 70 daglige over Neessund, som sjældent kan forventes af en 54 årig gammel færge. Samtidig er aftenerne på fjorden blevet et stort aktiv for færgen til glæde for flere tusinde gæster, der tager med på tur, når rutesejladsen slutter kl. 18.20.

Fødselsdagen markeres med en særlig aftensejlads med Open Air-koncert på dækket fra kl. 18.30 til 20.00. Når klokken slår 20.00 ligger M/F Næssund igen stille i færgelejet på Mors, men nu klar til at danne rammen for VM-kampen mellem Danmark og Kroatien. Kampen kan følges på en 65 tommer storskærm der er hængt op til formålet.

For at der er gode og meningsfulde oplevelser for alle – også de der ikke interesserer sig for fodbold, sørger Linda Josefsen opvarmning til kampen for alle. Linda Josefsen er opvokset på Mors, og er netop vendt hjem efter en længere rejse i Sydamerika. Linda vil spille og synge sine egne sange, både nye og gamle.

– I dag står M/F Næssund i en stand, som vi foreningen er meget stolte af og glade for fortæller formand, Henrik Olsen. At hun står så flot som hun gør, og sejler så stabilt som hun gør, det kan i høj grad tilskrives en fokuseret daglig indsats fra både besætning og mange frivillige. Alle ved, at den gamle dame skal have stor omsorg og opmærksomhed – og det får hun. Det er samtidig opskriften på en udløbsdato for det gode skib som kan overleve langt de fleste medlemmer i foreningen, forsikrer Henrik Olsen.

Koncert og sejltur med opvarmning koster 100,- for voksne og 50,- for børn – kampen på dækket ved færgelejet på Mors er gratis

Arkivfoto: Næssundfærgens Venner

Forfatter

Related posts

Top