Kom med på vandring i mulig naturnationalpark ved Hanstholm

Danmark får snart op mod 15 nye naturnationalparker på landkortet. De første fem er allerede udvalgt og kommer til at ligge i Fussingø, Gribskov, Stråsø, Tranum og Almindingen.

Nu inviteres alle interesserede med på vandring i de 21 statslige naturområder, der kan blive til de næste op mod 10 naturnationalparker.

– Jeg håber, at rigtig mange vil tage imod invitationen og komme med ud og høre mere om naturområderne med vores lokale medarbejdere som guider. Der bliver god mulighed for at stille spørgsmål, komme med ideer eller få luftet sine bekymringer. Målet med naturvandringerne er at vise de konkrete områder frem og fortælle om nogle af de værktøjer, vi har for at gøre naturen vildere. Vi er klar til god dialog og glæder os til at få borgernes input til det videre forløb med at korte bruttolisten ned fra 21 til op imod 10 nye naturnationalparker, siger vicedirektør i Naturstyrelsen Signe Nepper Larsen.

I området omkring Hanstholm, som er med på listen over mulige naturnationalparker, inviteres der til vandring den 1. november klokken 14. Forudgående tilmelding er ikke nødvendig.

Under vandringen vil der være fokus på den lokale dialog og input til det videre forløb frem mod at udpege de næste op til ti naturnationalparker ved udgangen af 2021.

Foto: Naturstyrelsen

Forfatter

Related posts

Top