Kollerup kaldt i samråd i sag om feriehuse

Hvis det står til Erhvervsstyrelsen og dermed regeringen, så skal antallet af uger, som danske sommerhusejere må udleje deres sommerhuse i om året, reduceres markant.

Men det giver ingen mening hvis man spørger Venstre’s erhvervsordfører Torsten Schack Pedersen, der er valgt til Folketinget i Thisted-kredsen:

– Jeg forstår simpelthen ikke hvad regeringen har gang i, siger han:
.

.
LimfjordUpdate.dk har bedt Erhvervsminister Simon Kollerup kommentere på kritikken, men han ønsker ikke at kommentere konkret på sagen førend den igangværende høring slutter den 9. oktober.

Klarere regler
Ministeriet oplyser, at Erhvervsstyrelsen har vurderet, at der er brug for klarere regler, når man lejer sit sommerhus ud. Derfor har Erhvervsstyrelsen lavet et udkast til en vejledning, der nu er i høring.

– Det er helt naturligt, at der er mange, som har holdninger til antallet af uger. Der er argumenter for og imod, men regeringen har ikke lagt sig fast på, hvad tallet skal hedde. Det er derfor, sagen er i høring. Jeg kommer også til at følge op med Folketingets partier og tage en drøftelse om, hvor grænsen skal ligge, skriver Simon Kollerup i en mail.

Men det svar er Torsten Schack Pedersen ikke tilfreds med:
.

.
Venstre har sammen med De Konservative kaldt erhvervsminister Simon Kollerup i samråd om sagen. Samrådet afholdes den 22. oktober.

LÆS OGSÅ:

V: Nej til begrænsninger i sommerhusudlejning

 

Forfatter

Related posts

Top