Kollerup: – Intet galt i at koordinere kommunikationen

Simon Kollerup, der stiller op til Folketinget for Socialdemokratiet i Thisted-kredsen, mener, at det er et udtryk for professionalisme, når partiledelsen kræver at medlemmer af folketingsgruppen skal have tilladelse til at udtale sig i medierne.

I en mail, der blev sendt få dage inde i valgkampen fra gruppeformand Henrik Sass Larsen, udstikker han ifølge Politiken følgende ordre til de socialdemokratiske politikere, der undervejs i valgkampen bliver mødt af allehånde spørgsmål fra pressen:

– Alle pressehenvendelser skal koordineres med Christiansborg. Det vil sige, man ikke udtaler sig – heller ikke på eget ordførerområde – medmindre det er aftalt med Christiansborg forinden.

Men det er der ikke noget underligt i mener Simon Kollerup, der besidder flere ordførerskaber:
.

.
Stikpille til Venstre’s kommunikation
Ledelsesekspert og professor emeritus Steen Hildebrandt fra Aarhus Universitet undrer sig over, at også partiets ordførere skal cleare alle pressehenvendelser med valghovedkvarteret.

– Retningslinjerne er mere topstyret end i en større virksomhed, vurderer han ifølge Politiken.

Selv føler Simon Kollerup, at han har masser af tillid fra partiledelsen:

– Jeg synes jo at det er godt, at vi koordinerer og har en nogenlunde ensartet kommunikation, siger han og kommer med en lille stikpille til Venstre:
.

.

LÆS OGSÅ:

S-ordførere må ikke udtale sig uden tilladelse fra partiledelsen

 

Forfatter

Related posts

Top