Kollerup forventer, at Mohamed får opholdstilladelse

Kollerup: Natarbejde burde løse problemet for Mohamed

I sagen om Mohamed Ibrahim, som arbejderpå Tican-slagteriet i Thisted, og som regeringen vil sende tilbage til Somalia, er der nu fundet en brugbar løsning. Det mener det lokale, socialdemokratiske folketingsmedlem Simon Kollerup.

Ved at give Mohamed Ibrahim aften- og natarbejde øger han nemlig sin indkomst i tilstrækkelig grad til at kunne få arbejds- og opholdstilladelse.

Jeg kan slet ikke sætte ord på, hvor stor respekt jeg har for Ticanog tillidsmand Peter Unos arbejde i den her sag. Hvis Mohamed nu opfylder betingelserne om en opholdstilladelse på baggrund af beløbsordningen, og det ser jo sådan ud, så vil jeg helt klart forvente, at han på lige fod med alle andre kan få en ny opholdstilladelse. Nu i kraft af sit arbejde og ikke som flygtning. Det er sådan set en meget værdig og god løsning, som burde klare problemet til glæde for alle, siger Simon Kollerup.

Derfor vil jeg også forvente, at myndighederne og Inger Støjberg nu lukker sagen med en positiv afgørelse. Det har uden tvivl været opslidende for Mohamed, hans familie, kollegerne og lokalsamfundet i en sag, der er stået på over et stykke tid nu, slutter Simon Kollerup.

Foto : Socialdemokraterne

Forfatter

Related posts

Top